-/4
Cégjegyzékszám vagy Adószám 58100611/41856334-1-25
Megjelent: 2023.08.16 - A megjelenés óta eltelt idő: 9 hónap
Szakmai besorolás
Hol vállal munkát
Miskolc
A vállalkozásról

Üdvözlök Mindenkit!

Tisztelettel bemutatnám vállalkozásom, mely általános üzletviteli tanácsadás, illetve virtuális asszisztencia szolgáltatások nyújtására specializálódott. Célom, hogy minél szélesebb körben segíthessek mind magánszemélyek mind vállalkozások számára az eredményesség és hatékonyság terén, miközben célközönségem jelentős költség- és erőforrás-megtakarításokat érjen el.

Miben különbözik vállalkozásom másoktól?

Költségmegtakarítás: Nem kell fizetned alkalmazottakat, irodabérletet, utazási költségeket vagy egyéb járulékos kiadásokat. Csak és kizárólag a Te teljesítésigazolásoddal alátámasztott munkaidő után kell a fix nettó 6.900 Ft óradíjat kifizetned!

Erőforrás-megtakarítás: Saját irodámból (home office), saját eszközeimmel, a saját erőforrásaimat hatékonyan felhasználva nyújtom számodra a legjobb minőségű szolgáltatást!

Biztonság és elkötelezettség: Több mint 10 éves legmagasabb szintű szakmai tudásom továbbá a vállalt feladatok gyors, hatékony és eredményes megoldásán túl minden Megrendelővel Vállalkozási szerződést kötök, valamint számlát csak és kizárólag a teljesítést követően a Megrendelő által leigazolt munkaidő alapján állítom ki!

Eredményesség és hatékonyság: Szakmai tapasztalataim és képzettségem által hatékony segítségedre lehetek az általános ügyviteli és gazdasági adminisztráció, a vállalkozás szervezési folyamatok, a profitnövelő és/vagy a költséghatékonyság, a pályázatokkal kapcsolatos ügyintézés, valamint az elektronikus ügyintézés bonyolult és egyben szerteágazó területein. Feladataimat mindig minden körülmények között gyorsan, pontosan és precizitásomnak köszönhetően eredményesen végzem.

Egyénre szabott innovatív szolgáltatások: Folyamatosan naprakész vagyok az új technológiák és trendek terén. Aktívan és eredményesen alkalmazom a Mesterséges Intelligencia felhasználói tudásom, kreatív ötleteimmel és javaslataimmal hozzájárulhatok vállalkozásod fejlesztéséhez, mindezt úgy, hogy rugalmasan a Te igényeidhez igazodva teszem!

Amennyiben ajánlatom felkeltette szíves érdeklődésed, esetleg szeretnél bővebb információt kapni szolgáltatásaimról, úgy tisztelettel kérlek az alábbi elérhetőségeken vedd fel velem a kapcsolatot:

E-mail: consultingtom@hotmail.com

Elektronikus levélben várom az általános jellegű, tájékoztatásra irányuló kérdéseket, melyeket ingyenesen, minden további kötelezettség nélkül 24 órán belül megválaszolok! Megrendelő lap igénylést szintén ezen a csatornán fogadok preferáltan, ebben az esetben az igénylés feltüntetése mellett szükséges elérhetőségek és a konkrét feladat leírásának megadása. Megrendelő lap igény szintén 24 órán belül teljesítésre kerül, azzal, hogy annak kitöltéséhez telefonon vagy elektronikus úton ingyenesen támogatást nyújtok.

Facebook: https://www.facebook.com/consultingtom

Instagram: https://www.instagram.com/feketetamasev/

Kapcsolatfelvételre alkalmazott közösségi média felületek működése azonos a már fentiekben, az elektronikus levelezéssel kapcsolatban leírtakkal.

Honlap: https://consultingtom.wixsite.com/tomconsulting

Vállalkozásom szolgáltatásaival kapcsolatos további információk megtalálhatók honlapomon is, ahol szintén van lehetőség kapcsolatfelvételre.

Mobil: +36-20/462-5691

Telefonos kapcsolatfelvételre munkanapokon 9 és 17 óra között van lehetőség.

Tisztelettel ajánlom szíves figyelmetekbe vállalkozásom Youtube-csatornáját is, ahol megtekinthető vállalkozásom legújabb reklámja is: https://www.youtube.com/watch?v=oyMr-t3orFA

Amennyiben ajánlatom tetszett, úgy tisztelettel kérlek, hogy vedd fel a kapcsolatot velem! Tisztelettel fogadok és nagyon köszönök minden megosztást, ajánlást egyaránt!

Mindenkinek további szép napot kívánok!

Fekete Tamás, egyéni vállalkozó

Több mint EGY szolgáltatás!