-/1
Cégjegyzékszám vagy Adószám 78081042-1-33
Megjelent: 2023.08.14 - A megjelenés óta eltelt idő: 9 hónap
Szakmai besorolás
Hol vállal munkát
Göd és környéke, online az egész ország területén
A vállalkozásról

Számomra fontos, hogy az Önök vállalkozása sikeresen működjön, ezért könyvelését a legnagyobb odafigyeléssel, kiemelkedő precizitással végezem. Több éve foglalkozom könyveléssel, ez idő alatt komoly szakmai tapasztalatra tettem szert.
• Ügyfeleim problémájára igyekszem a legrövidebb idő alatt megoldást találni. Vállalom, hogy pontos-, korrekt-, mindenkori jogszabályoknak megfelelő megoldással állok elő, de ennek elengedhetetlen feltétele, hogy az Ügyfelektől megbízható, valós, pontos információt kapjak.
• Nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy a könyvelési adatok naprakészek legyenek, ezzel segítve ügyfeleimet a vállalkozás jövőjét befolyásoló üzleti döntések meghozatalában.

Papírmentes könyvelést végzek, digitális formában, ezért az ország bármely részéről online formában tudok ügyfeleket fogadni. Ennek köszönhetően, valamint annak, hogy nem tartok fenn költséges, „hagyományos könyvelőirodát” a díjakat az átlag alatt tudom tartani. Természetesen, ha igény van rá az ügyfelek részéről a személyes kapcsolattartás is megoldható.